DSC_1200-2.jpg

Bröllopsfotograf i Borås & Västra Götaland


 

 

Dags för bröllop! Grattis!

Bröllopsfotograf är enligt mig bland det finaste man kan jobba med. Att som fotograf bli inbjuden till bröllop och en magisk dag och föreviga den åt det lyckliga paret gör mig varm i hela kroppen!

Jag vet att det kan kännas jobbigt att bli fotograferad, speciellt ifrån olika vinklar en hel dag, jag vet! Jag är likadan. 

Mitt fokus är på er och ert bröllop och mitt mål med dagen är att ni ska känna er bekväma, trygga och framförallt, ha roligt! 

Vill ni prata mer med mig? Kanske har några funderingar eller bara vill ta tempen på mig och se om vi är en perfekt match? Tveka inte att skicka ett mejl då och berätta lite om just ert bröllop och era önskemål till fotografen! 

KLICKA HÄR så hörs vi snart! 

Bröllopsfotgraf i Borås & Västra Götaland

Bröllopsfotograf som älskar bröllop

Vad är väl bättre än en fotograf som älskar att gå på bröllop och som älskar att fotografera.

Låt oss tillsammans skapa härliga bröllopsminnen som varar hela livet, för flera generationer att njuta utav.  Ni kanske har

'ett favoritställe i Borås eller runtom i Västra Götaland där ni vill bli fotograferade. Jag kan även vara med på bröllopet och bröllopsfesten efteråt för att ta foto på allt som händer, alla gästerna, presenterna och när ni till sist lämnar festen och åker iväg på er bröllopsresa.