top of page
DSC_7827.jpg

Familjefotograf i Borås & Västra Götaland

 

Behöver ni en familjefotograf i Borås eller runt om i Västra Götaland så tveka inte att göra av er.
Jag vet att tiden flyger förbi. Jag är själv både fotograf och småbarnsmamma. Jag vet också att det känns som det var igår jag satt i soffan, mitt i natten, med en vällingflaska i ena handen och en napp i den andra. Idag springer han omkring och letar lejon i skogen.

Tiden går alldeles för fort och man tar sig inte alltid tiden att stanna upp för att njuta av de där små stunderna med familjen som man sedan längtar tillbaka till. Jag vet det. Jag vet också hur tacksam jag är att jag förevigat många fina händelser genom familjefoton, som nu ligger i ett fint fotoalbum på sidobordet i vardagsrummet, fritt att öppna och tänka tillbaka på.

DSC_6479.jpg
DSC_6984.jpg
DSC_6757.jpg

Lekfullt, Genuint & Varmt.

De tre orden baserar jag som familjefotograf alla mina fotograferingar på.

Jag vill att kärleken till varandra ska synas och att ni kan minnas tillbaka på hur roligt ni hade den dagen.

Äkta, genuina, familjebilder att hänga på väggen, placera i ett fotoalbum eller göra en almanacka utav.

DSC_7837.jpg
DSC_7904.jpg
"Jag älskar varje sekund av dessa familjefoton! Dessa små underbara och genuina ögonblick som man vanligtvis bara har i sitt minne har vi nu fått på en mängd fina foton och dessa kan vi spara för alltid och kunna minnas tillbaka, även när minnet en dag sviker"
DSC_7697.jpg
DSC_8168.jpg

Jag vill fånga allt! Varenda blick, leende, varje litet veck på den urgulliga bebisen, allt. Jag är där för att fånga era känslor och ögonblick på bild. 

Det är så otroligt värdefullt att ha dessa minnen, de små detaljerna och känslorna bevarade i bilder, kanske i ett fotoalbum eller tavlor på väggen.

DSC_7861.jpg
DSC_8112.jpg
DSC_7538.jpg

Investera i er och låt kommande generationer få ta del av det nuet ni lever idag.

Gör det för er skull men framför allt, gör det för era barn. De kommer tacka er i framtiden!

Familjefotograf i Borås och Västra götaland

"Felicia är helt fantastisk och vet precis hur man fångar de perfekta ögonblicken! Hon är en varm person som ger trygghet och skapar en avslappnad stämning för både vuxna och barn. Resultatet blev magiska foton och vi kunde inte varit nöjdare! Vi ses snart igen!"

bottom of page