Beautiful Landscape

Fotograf i Göteborg

Behöver du en fotograf i Göteborg som kan föreviga stunder och minnen så kontakta mig. Jag har en bred erfarenhet och flera olika fotografutbildningar i både fotografi och redigering. Jag har stor kunskap och är säker på att du kommer bli nöjd om du anlitar mig som din fotograf i Göteborg. Jag älskar mitt arbete som fotograf oavsett om det är bröllopsfoto, familjefoto, företagsevent eller profilkort till dating som du är ute efter.

Fotografering enligt dina önskemål

Vi formar fotograferingen enligt dina önskemål.  Har du inga egna önskemål så kommer jag att ge tips och tricks för att göra det bästa av fotograferingen så du blir 100% nöjd. Jag har även utbildning i  "playful heart-tekniken" där jag lärt mig hur man fångar känslor och glädje som fotograf.

 

Förbereda fotograferingen

Vi börjar med att gå igenom de olika stegen för att förbereda och planera din fotografering. Vi ser till att dina tankar och önskemål förverkligas och förvandlas till ett snyggt och minnevärt album eller en box fylld med foton som du och din familj kommer att ha stor glädje av. Du kommer att få en härlig upplevelse och många minnen att kunna spara.

Vad kostar en fotograf i Göteborg?

 

Bokningsavgiften för fotograf i Göteborg är 500kr. Sen tillkommer avgiften för bilderna. ​Jag erbjuder 4 olika paket. Mini, lilla, mellan och stora.  Jag gör även minisessioner på 20 minuter för en mindre summa. Kontakta mig för en komplett prislista.

 

 

Kort om fotograf Felicia

 

Jag heter Felicia och jag jobbar med det jag älskar mest här i livet, att träffa människor, fotografera och skapa minnen! Förutom att arbeta som fotograf, vilket är en stor del utav mitt liv, är jag också mamma med två barn. Jag har en underbar sambo, älskar musik, kaffe och Marabous apelsinkrokant. 

 

Lekfullt, Genuint & Varmt.

De tre orden baserar jag alla mina fotograferingar på. Jag vill att kärleken till varandra ska synas och att ni kan minnas tillbaka på hur roligt ni hade den dagen. Äkta, genuina par eller familjebilder att hänga på väggen, placera i ett fotoalbum eller göra en almanacka utav.

Boka fotograf i Göteborg - Klicka här
e-post: hulensfoto@icloud.com  |  Tel: 076-633 21 69


 

Fotograf Felicia Göteborg