Beautiful Landscape

Fotograf i Ulricehamn

Behöver du en professionell fotograf i Ulricehamn som hjälper dig att föreviga dina stunder och minnen så kontakta mig. Jag har specialiserat mig på fotografering och har flera olika fotografutbildningar i både fotografi och redigering. Jag har en bred och lång erfarenhet av fotografering och är säker på att du kommer bli nöjd om du anlitar mig.

Fotografering efter dina önskemål

Vi formar fotograferingen helt enligt dina önskemål.  Har du inga speciella önskemål så kommer vi bestämma och göra det bästa av fotograferingen så du blir fullkomligt nöjd. Jag är utbildad i  "playful heart-tekniken" där man lär sig att fånga känslor och glädje i fotografierna.

 

Hur går det till?

Vi börjar med att gå igenom processen för att förbereda och planera din fotografering. Vi ser till att dina tankar och önskemål förverkligas och förvandlas till ett vackert album eller en box fylld med bilder som du och din familj kan ha glädje av i flera generationer framåt. Du kommer att få en härlig upplevelse och många minnen att kunna spara.

Vad kostar en fotograf i Ulricehamn?

 

Bokningsavgiften för en fotograf i Ulricehamn är 500kr. Sen tillkommer avgiften för bilderna. ​Jag erbjuder 4 olika paket. Mini, lilla, mellan och stora.  Jag gör även minisessioner på 20 minuter för en mindre summa. Kontakta mig för en komplett prislista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort om fotografen

 

Jag heter Felicia och jag jobbar med det jag älskar mest här i livet, att träffa människor, fotografera och skapa minnen! Förutom att arbeta som fotograf, vilket är en stor del utav mitt liv, är jag också mamma med två barn. Jag har en underbar sambo, älskar musik, kaffe och Marabous apelsinkrokant. 

 

Lekfullt, Genuint & Varmt.

De tre orden baserar jag alla mina fotograferingar på. Jag vill att kärleken till varandra ska synas och att ni kan minnas tillbaka på hur roligt ni hade den dagen. Äkta, genuina par eller familjebilder att hänga på väggen, placera i ett fotoalbum eller göra en almanacka utav.

Boka fotograf i Ulricehamn - Klicka här
e-post: hulensfoto@icloud.com  |  Tel: 076-633 21 69


 

Fotograf Ulricehamn